Forum içerik haritası - Buradasınız:Balık Avı
Please or Kayıt ol to create posts and topics.

Balık Avı

Denizde Balık AvıSon gönderi
Kıyıdan Balık AvcılığıKıyıdan balık avı ile ilgili sormak ve tartışmak istediğiniz herşey, teknik, taktik, ipuçları...2 Konu · 2 YazıLast post: Zoka Çeşitleri ve Kullanım Alanlar … · 3 yıl önce · erkangungorAlt forumlar: Ege Bölgesi Av Raporları · Marmara Bölgesi Av Raporları · Karadeniz Av Raporları · Akdeniz Av Raporları
Tekneden Balık AvcılığıBot, tekne ile yapılan balık avı hakkında tartışma bölümümüz, sırtı, kaşık ile derin sularda avcılık.4 Konu · 6 YazıLast post: Eski avlarımdan geriye kalan · 2 ay önce · Murat CeylanAlt forumlar: Marmara Bölgesi Av Raporları · Akdeniz Av Raporları · Ege Bölgesi Av Raporları · Karadeniz Av Raporları
GüncelSon gönderi
Tebliğler0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Tanışalım0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Yardımlaşma & Soru Cevap0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Malzemeler & EkipmanlarSon gönderi
Takım ÇantasıTakım çantamızdaki malzemeler ve olta takımlarımız. Olta iğnelerinde numaralandırmalar nasıl yapılır? denizde kullanılan çemberli iğne ne işe yarar? olta kurşunlarında gezer kurşun ve iskandil kurşunlar arasındaki farklar nedir? takımlarımızda kullandığım0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Olta Düzenekleri ve Yeni SistemlerDenizlerimizde ve İç sularımız da kullanılan olta düzenekleri ve yeni sistemler hakkında herşey.. hazırlanışları, kullanılan malzemeler ve uygulamaları.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)Amatör olta balıkçılığının vazgeçilmezlerinden olan yaratıcılık ile emeğin bir araya geldiğinde ortaya nelerin çıkabileceğine en güzel örnekleri burada paylaşıyoruz. Yaratıcılıkta sınır yoktur.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Sahte YemlerSon yıllarda ülkemizde sahte yemler ve çeşitli yapay, silikon, kaşık ve benzeri kandırıcılarla balık avı popüler olmuştur. Peki, yapay balıklarda yüzen modeller (Floating) yada batan modeller (Sinking) ne anlama gelir? Kıyıdan at-çek için veya tekneden ya0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
KamışlarKamışları tanıyalım, teleskopik ve geçmeli kamışlar, hangi kamışı almalı, kamışlarda refleks nedir?, hafif, orta ve ağır sınıf kamışların tavsiyeleri ve bakımları hakkında herşey.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
MakinelerKamışın ikinci kısmını makineler tamamlar, atış tipi, at-çek tipi makineler, yem kontrol sistemli ve çıkrık makineleri tanıyalım, makine tavsiyeleri ve bütçemize uygun makine çeşitleri hakkında sorular.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!
Daha konu yok!
Tekne Donanımı ve BakımıBotlar ve tekneler hakkında çeşitli bilgiler, bakımları, sormak ve tartışmak istedikleriniz, tavsiyeler, öneriler.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!Alt forumlar: Motorlar · Şişme Botlar
Daha konu yok!
PaylaşalımSon gönderi
Bu kategoride daha forum yok!
Satış İlanlarıSon gönderi
2. El Tekne İlanlarıBalıkçı Tekneleri, Gezi Tekneleri, Sürat Tekneleri Satış Kategorisidir.0 Konu · 0 YazıDaha konu yok!Alt forumlar: Balıkçı Tekneleri · Balık Avı, Gezi ve Tenezzüh Tekneleri
Daha konu yok!
Tatlı SU Balık AvıSon gönderi
Bu kategoride daha forum yok!
İstatistikler
6
Konular
8
Gönderiler
8.986
izlenme
223
Kullanıcılar
6
Çevrimiçi
En son üye: Donaldkax · Çevirimiçi olanlar: 6 Misafir
×